Novogodišnja Kutija

„Novogodišnja kutija” je tradicionalna humanitarna manifestacija organizovana povodom Novogodišnjih praznika. Zahvaljujući kompaniji METRO Cash&Carry i Credit Agricole banci, koji obezbeđuju paketiće za decu iz socijalno ugroženih porodicakao i podršci grada Beograda tj. Sekretarijata za obrazovanje i dečiju zaštitu i Sava Centra, ova manifestacija je, po sedmi put, održana 11. decembra 2015. godine. Paketići su podeljeni deci predškolskih ustanova iz 16 beogradskih opština nakon izvedene novogodišnje predstave za decu u SC.
Volonteri Banke hrane su svake godine “glavni akteri”, zaslužni za uspešnu realizaciju ove manifestacije.

METRO Cash & Carry Srbija (www.metro.rs) započeo je sa poslovanjem početkom 2005. godine. Danas kompanija posluje kroz distributivne centre u Beogradu (u Krnjači, Zemunu i Vidikovcu), Kragujevcu, Novom Sadu, Nišu i Subotici, kao i METRO po meri veleprodajne objekte u Šapcu, Užicu i Požarevcu. METRO Cash & Carry (www.metrogroup.de) je prisutan u 29 zemalja sa oko 700 distributivnih centara. Sa više od 120.000 zaposlenih širom sveta, kompanija je u 2011 ostvarila prodaju u iznosu od oko 31 milijarde evra. METRO Cash & Carry je prodajna linija METRO Grupe, jedne od najvećih internacionalnih trgovačkih kompanija na svetu.

Crédit Agricole Banka Srbija (www.creditagricole.rs) je članica Credit Agricole grupe, vodeće bankarske grupacije u Francuskoj i jedne od najvećih banaka u Evropi. Sa poslovanjem u 50 zemalja, Crédit Agricole Grupa je vodeći partner koji podržava klijente u svim oblastima poslovanja sa stanovništvom i blisko povezanim specijalizovanim poslovnim segmentima kao što su: štednja, stambeni i potrošački krediti, osiguranje, privatno bankarstvo, upravljanje sredstvima, lizing i faktoring, korporativno i investiciono bankarstvo. Razvoj Crédit Agricole Grupe zasnovan je na balansiranom rastu koji podržava realnu ekonomiju i poštuje interese svojih 51 milion klijenata, 1,2 miliona deoničara i 150 000 zaposlenih. Crédit Agricole banka Srbija je aktivna članica Globalnog dogovora Ujedinjenih Nacija u Srbiji.